Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Muncitorul ucis de explozia bombei de la Bacău, după ce a lovit-o intenţionat cu ciocanul, avea grenade şi muniţie acasă

Publicat

in

Descoperire incredibilă acasă la bărbatul de 38 de ani, mort după explozia unei bombe pe care a lovit-o cu ciocanul, ca să scoată explozibilul. Avea 4 copii acasă.
Polițiștii au verificat gospodăria acestuia și au descoperit o grenadă de mână ofensivă, austro-ungară, model 1914. Au fost anunțați pirotehniștii, care au ridicat-o în vederea distrugerii, iar astăzi, 30 mai, vor face o verificare amănunțită a curții, cu detectorul de metale.
Bărbatul lucrează de mulți ani, ca tafist, la firma din Comănești, care se ocupă cu exploatări forestiere.
În zona din comuna Asău, județul Bacău, unde lucrau acum, a fost linie de front și pădurea este plină de proiectile neexplodate.
În ciuda campaniilor de informare făcute de ISU Bacău, care le recomandă constant cetățenilor să nu atingă proiectilele, muncitorii, sau cel puțin unii dintre ei, le-au luat și acasă.
Un om și-a pierdut viața, iar alți doi au fost răniți foarte grav în urma exploziei. Cel din județul Neamț a rămas fără un ochi, fără un braț și fără palma de la celălalt. În plus are multiple leziuni produse de schije.
Faptul că a dus acasă o grenadă putea să producă o altă tragedie, având în vedere că bărbatul are 4 copii.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.