Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un sofer mort în accident la Botoşani a lovit intenţionat camionul. Suferea de cancer în stare terminală

Publicat

in

Șoferul camionului în care s-a izbit conducătorul auto al autoturismului Opel a declarat că acesta l-a lovit intenţionat.
Bărbatul povestește că maşina Opel avea în jur de 100 de km la oră, a intrat pe contrasens şi a accelerat în linie dreaptă, cu intenţia clară de a-l lovi, scrie presa locală. De asemenea, familia bărbatului mort, inclusiv soția, se afla într-un autoturism în spate și a văzut totul. Liviu Roșu, şoferul decedat, era în stadiu terminal fiind suferind de o boală incurabilă. În această dimineață, membrii familiei s-au iertat reciproc, într-un soi de despărțire.
La căpătâiul mortului, un asistent de pe SMURD a fost cel care a aprins o lumânare, pentru ca sufletul lui să aibă drum lin spre lumea celor drepți.
Reamintim că un accident teribil a avut loc cu puţin timp în urmă, la Botoşani. Şoferul unui Opel a provocat un impact fatal cu un camion.
Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.