Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Lectie de omenie! Un procuror a salvat un cățel din gunoi

Publicat

in

Fara sa stea pe ganduri, in aceasta seara, procurorul criminalist Alice Ruja a salvat din gunoi un catelus abandonat. Cel care l-a lasat in voia sorții la containerul din spatele Protoieriei Vaslui, a avut insa grija sa il hraneasca bine si i-a facut culcus din cateva haine vechi. Doar ca frigul de afara si ploaia rece puneau in pericol micutul.

Cineva l-a gasit si i-a pus poza pe fb, în speranța că cineva il va salva. Oamenii au reactionat imediat, impresionati fiind de chipul amaratului. Desi e o persoană foarte greu de impresionat, Alice Ruja a pus mâna pe telefon și a spus clar ca acel cățel va fi al ei. Si asta s-a si intamplat. Nu se aștepta însă sa fie atat de mic si nici ca Joy, câinele ei, sa il accepte pe noul membru al familiei. Ajutata de prietenii virtuali, Alice Ruja cauta un nume potrivit pentru mogaldeata. Între timp, norocosul a adormit in bratele doamnei procuror, iar după ce s-a uscat si s-a odihnit, a luat cina sub privirile impaciuitoare ale frumosului Joy. Catelusul va fi consultat de un veterinar, iar noua lui stapana speră ca totul sa fie in regula.

Nu va mai bateti joc de animale! Sterilizati-le! Sunt prea multi pui de câini și pisici flămânzi si chinuiți, pe strada! Omenia nu presupune doar sa le aruncati o coajă de pâine, deși e foarte buna si aceea! Oferiți-le un adăpost si încercați să îi sterilizati! Poate nu ar fi rau ca un cabinet veterinar din oras sa faca astfel de intervenții cu bani mai puțini sau gratis cand e vorba de animalele de pe străzi! Astăzi, mi-am amintit cu bucurie ca mai exista oameni cu suflet! Va multumim dna Ruja, pentru lectia de omenie!
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.