Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Aquavas atenteaza la viata oamenilor. Accident la Husi din cauza unei gropi din Drumul National

Publicat

in

Un eveniment rutier s-a produs in aceasta dimineata in municipiul Husi pe strada Calea Basarabiei (DN24). Un sofer care se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf a incercat sa evite o groapa din partea carosabila, pierzand controlul asupra directiei de mers si izbindu-se intr-un stalp. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita.
Cine plateste? Oricand se poate intampla o tragedie
Cine plateste pagubele materiale inregistrate in urma lipsei de eficienta si de interes a firmei Aquavas? Accidentul s-a produs din cauza faptului ca firma Aquavas nu a respectat cateva conditii elementare, conditii care ar putea duce la evitarea unor astfel de evenimente.
Oficialitatile din Husi nu sunt interesate de siguranta pietonilor, soferilor, iar acest lucru poate conduce la o tragedie. Trebuie sa se intample o tragedie pentru a se reveni la normalitate? Pagubele materiale vor fi acoperite de sofer, dar pe cele umane cine le va plati? Se vor putea plati? Nu!

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.