Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bataie de joc! Mizerie de nedescris in Vama Albita

Publicat

in

Mizerie de nedescris în toaleta din Vama Albita, la granița cu Republica Moldova. Persoanele care tranzitează punctul de frontieră nu au unde să își facă nevoile din cauza igienei precare și a mirosului îngrozitor.
Sutele de persoane care trec zilnic prin Vama Albita, cel mai mare punct de trecere a frontiera de la granita de est a romaniei se plang ca toaletele sunt adevărate focare de infecție. Mai mult apa ajunge pana la nivelul gleznelor. Astfel, după ce conduc mii de kilometri pentru a se întoarce acasă, turiștii sunt nevoiți să folosească o astfel de toaleta ori sa astepte sa treaca granita in tara vecina. Problema persista de cateva saptamani si cu toate ca imaginile cu mizeria din bai au impanzit retelele de socializare, nimeni nu a luat vreo masura. Reprezentantii Prefecturii Vaslui sustin ca s a ajuns in aceasta situatie din cauza ca a expirat contractul pe care vama il avea incheieat cu firma de curatenie si ca un nou contract va fi incheiat in perioada urmatoare.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.