Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copila din Neamt care a fost luata de ape este in continuare de negasit

Publicat

in

Fetita in varsta de doi ani si jumatate, luata de apele raului Carcău, la Roznov -Neamt, este cautata in continuare. Rudele au încercat să o salveze pe copilă, însă nu au reușit și abia apoi au sunat la 112. “Fetita a alunecat, dar deocamdată nu a fost stabilită cu certitudine această ipoteză. Am înţeles că şi mama fetiţei, dar şi alte persoane au încercat să o scoată pe fetiţă din râul Cracău, dar curentul este foarte puternic şi victima a fost trasă la fund. La faţa locului se află un echipaj ISU cu barcă şi se fac căutări.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.
Cautarile au inceput seara trecuta si sunt continuate si astazi. Cea mica mergea pe malul raului alaturi de mama sa si de fratii mai mari. A fost de ajuns o clipa de neatentie pentru ca fetita sa alunece in albia raului si sa fie luata de ape. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mamei și ale fraților ei mai mari.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.