Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Peste 80.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate la Bacău

Publicat

in

Bărbatul care transporta ţigările a fost depistat în urma unui control în trafic, în Sascut. El a fost reţinut pentru 24 de ore.
Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au oprit marţi, pentru control,  pe D.N. 2, în comuna Sascut, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Ilfov, care se deplasa cu un autoturism.
În urma controlului, poliţiştii au depistat în interior 80.000 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.
Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
Cele 4.000 de pachete de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.