Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sediul PSD Neamţ, vandalizat. Graffiti cu şobolani şi mesaje dure la adresa partidului de guvernământ

Publicat

in

Incidentul a avut loc la câteva zile după ce Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, a postat un mesaj cu limbaj obscen la adresa preşedintelui Iohannis şi a opoziţiei parlamentare.
Pe zidurile clădirii în care funcţionează sediul judeţean al PSD Neamţ au apărut în cursul zilei de joi, 16 august, mesaje obscene la adresa formaţiunii politice. 
Din fotografiile trimise de o cititoare site-ului stiripesurse.ro se disting desene în stil graffiti cu trei şobolani care poartă mesajele: „Liberte, egalite, m..e PSD”, şi „PSD fură“. Conform sursei care a furnizat fotografiile, autorul ar fi „Bansky“, pseudonimul unui artist stradal.   
 În una din fotografii apare o persoană care pozează lângă unul din desene ţinând în dreptul feţei o pisică. Incidentul vine la scurt timp după ce liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, a postat pe Facebook un mesaj în care foloseşte un limbaj obscen la adresa preşedintelui Iohannis şi a Opoziţiei.  
„Bun…deci preocupat fiind până peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din şemineu apelul prezidenţial înregistrat (că doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor. Cu asigurarea că el e cu sufletul alături de voi în piaţă aşa că vă îndeamnă să ieşiţi în continuare (pentru încă un mandat confortabil).
 USR-ul face mişto de el că e bronzat. Klaus vede un pericol în Cioloş iar Cioloş face ca ori de câte ori îl prinde pe Klaus la cotitura să-i dea în cap. Cei de la PNL sunt ofticaţi că USR iese mereu în faţă, sunt mai isterici şi se disociază de ei inventând alte tâmpenii şi mai mari. Şi în tot circul ăsta, în care doi pitici isterici care se urăsc între ei şi se întrec în cretinătăţi, din cauză doar de Cotroceni şi orgoliile lor mărunte, ei cică sunt de fapt competitori ai PSD.P.S. Bă băieţi, da’ nu vreţi voi să vă muiţi între voi şi să lăsaţi ţara în pace?
P.S. 2 Oare câte duble o fi tras până i-a ieşit mesajul ăla?“, a scris preşedintele CJ Neamţ pe Facebook. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.