Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bianca Hincu, tanara disparuta, a fost gasita! S-a spanzurat intr-o padure!

Publicat

in

Bianca Hincu, fata in varsta de 17 ani, a fost gasita moarta in apropiere de municipiul Husi. Tanara s-a sinucis prin spanzurare, iar corpul sau se afla intr-o stare avansata de descompunere.
Criminalistii se afla la fata locului si efectueaza cercetari. Rudele familiei venite la fata locului au recunoscut-o! Se pare ca articolele vestimentare sunt cele care au contribuit la recunoasterea victimei. Adolescenta a dispărut în condiţii misterioase în urmă cu aproximativ o luna. Ea era elevă la Liceul Tehnologic ‘Ioan Corivan’ din Huşi.
Misterul din jurul dispariţiei fetei s-a adâncit cu atât mai mult cu cât ea nu obişnuia să facă nicio mişcare fără să îşi anunţe rudele sau prietenii. Forţele Ministerului de Interne au căutat numeroase zone în care tânăra ar fi putut să ajungă.
Pe parcurs ce zilele au trecut, prietenii şi rudele au căutat-o neîncetat şi chiar au postat un apel disperat pe Facebook pentru ca oamenii să o poată identifica pe Bianca şi să îi alerteze.
Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.