Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O tanara a gasit un soarece in cutia cu bulion!

Publicat

in

O tânără din Botoșani a avut parte de un adevărat şoc în momentul în care a desfăcut o cutie de bulion abia cumpărată de la un magazin din oras. In cutie se afla un șoarece mort.
Femeia a fost la cumpărături, în zona cartierului in care locuieste și printre alte produse a luat şi o conservă de pastă de tomate. Data producției era indicată ca fiind 31 mai 2018, iar termenul de garanție expira pe 31 mai 2020. Când a ajuns acasă, tânăra s-a apucat de preparat mâncarea şi a desfăcut cutia de bulion.
A avut însă un şoc în momentul în care, chiar la suprafață, se afla un șoarece mort. Femeia s-a întors la magazin, iar vânzătoarele i-au spus ca ele nu au nicio vina si ca nu raspund de marfa adusa de diversi distribuitori. Botosaneanca a mers la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor unde a depus o plangere, iar o ancheta este in derulare.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.