Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Distinctie de vrednicie pentru primarul de Garceni, Sorin Scutelnicu

Publicat

in

Părintele Episcop Ignatie al Huşilor a săvârşit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Mălineşti cu prilejul hramului sfântului lăcaş. Numeroşi credincioşi au participat la slujba oficiată în altarul de vară al lacasului de cult. Din soborul slujitorilor au făcut parte şi părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi. La finalul slujbei primarul comunei Garceni a primit din partea Episcopului Huşilor, PS Ignatie, o distinctie de vrednicie, pentru sustinerea Bisericii si pentru implicarea activa in activitatile derulate de aceasta institutie.

„Va oferim aceasta distinctie, in semn de aleasa apreciere pentru ravna si darnicia aratate fata de Biserica stramoseasca, pentru apararea si propovaduirea dreptei credinte, a culturii crestine si a spiritului ortodox. Atotmilostivul Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii Eparhiei noastre, sa va daruiasca sanatate deplina, zile indelungate, multe impliniri si bucurii duhovnicesti”, i-a transmis PS Ignatie primarului din Garceni.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.