Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un şofer de 29 de ani din Suceava e în comă, după ce a fugit de maşina poliţiei şi s-a răsturnat în şanţ

Publicat

in

Un şofer de 29 de ani din Suceava e în comă, după ce a fugit de maşina poliţiei şi s-a răsturnat în şanţ. Accidentul s-a produs în jurul orei 1.40, în maşina ajunsă cu roţile în sus fiind doi bărbaţi.
Autoturismul condus de un şofer de 29 de ani a scăpat de sub control a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit mai multe obstacole, fiind grav avariat. Echipajul de descarcerare a găsit în mașină doi tineri, ambii încarcerați, iar unul era inconștient. Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.
În acest caz, tânărul de la volan a încercat să fugă de un echipaj rutier, care a încercat să-l tragă pe dreapta la ieșirea din Suceava spre Gura Humorului. Șoferul Mercedesului a accelerat și a încercat să-și pairdă urma, dar, în zona comunei Stroieşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu structura betonată a unui podeţ, apoi maşina s-a răsturnat.
Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.