Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un mort si opt raniti dupa ce un microbuz cu pelerini s-a rasturnat

Publicat

in

Cod roşu de intervenţie, astăzi, în judeţul Vaslui, după ce un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe DJ 245 între localităţile Floreşti şi Morăreni. 16 oameni se aflau în microbuzul răsturnat, o persoana a murit, iar mulţi dintre pasageri au fost grav răniţi.
O persoană a murit, iar alte opt necesită îngrijiri medicale, după ce un microbuz cu 16 persoane s-a răsturnat. Din primele cercetări, microbuzul implicat în accident este din judeţul Tulcea. Pasagerii, majoritatea femei în vârstă, se întorceau dintr-un pelerinaj la mănăstirea Floreşti. Conducătorul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, şapte dintre pasagerii din microbuz nu au suferit leziuni. În urma accidentului s-a luat decizia activării planului roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost direcţionate două autospeciale complexe de stingere şi descarcerare, o ambulanţă de transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.