Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Masina rasturnata in rapa. Seful de post din Vetrisoaia a murit. Venea de la vanatoare

Publicat

in

Una dintre persoanele decedate în accidentul petrecut miercuri, după-amiază, pe DN 24A, este un poliţist, şeful de post din comuna Vetrişoaia.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, nu se ştie cu exactitate cine se afla la volanul maşinii, existând suspiciunea că accidentul s-ar fi produs cu mult timp înainte de a ajunge forţele de intervenţie, autoturismul răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului nefiind observat la timp.
‘În autoturism se aflau trei tineri în vârstă de 28, 23, respectiv 19 ani. Din primele informaţii, s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului pe o porţiune de drum cu o succesiune de curbe şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se. În urma impactului, doi tineri au decedat, unul fiind colegul nostru de la Postul de Poliţie Vetrişoaia, iar unul a fost rănit şi a fost transportat la spital’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.