Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Transportatorii au renunţat la grevă, iar microbuzele şi-au reluat cursele regulate

Publicat

in

Transportatorii au renunţat, astăzi, în jurul orei 14.00, la greva generală care a provocat haos în transportul în comun din 19 judeţe, inclusiv Vaslui si Botosani. Drept urmare, microbuzele şi autobuzele retrase în autogări şi-au reluat cursele regulate.
Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, astăzi, că protestul transportatorilor de persoane, care dimineaţă au întrerupt activitatea la nivel naţional, este un boicot organizat care vizează menţinerea unor monopoluri. Transportatorii din Vaslui, dar si din Botosani au suspendat toate cursele judeţene şi interjudeţene. Sute de navetisti au asteptat in zadar in aceasta dimineat in statiu mijloacele de transport in comun. Transportatorii de persoane din Moldova au intrat in greva generală nemulțumiți fiind de prevederile proiectului de Ordin al ministrului transporturilor privind organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere. Sute de persoane care fac naveta zilnic pentru a ajunge la serviciu sau elevii care trebuiau sa ajunga la cursuri, au fost nevoiti sa se descurce pe cont propriu in aceasta dimineata. Mijloacele de transport care efectuau curse pe traseele judetene si interjudetene, au ramas trase pe dreapta.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.