Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vasluian bătut şi tăiat cu cosorul de soţia mai tânără

Publicat

in

S-a întâmplat în satul Unţeşti, comuna Bogdăneşti, Vaslui, când un bărbat de 59 de ani a fost ucis cu cosorul de soţie pentru că a venit băut acasă. Femeia, cu zece ani mai tânără, este suspectã cã şi-a omorât bărbatul în jurul orelor 19.30, dupã o ceartă aprigă. Potrivit anchetatorilor, omul a avut parte de o moarte teribilă. Soţia lui l-a lovit în picior cu un cuţit pentru tăiat viţa de vie, iar bărbatul a suferit o hemoragie puternică şi nu a mai putut fi salvat.
Vasile Feraru a suferit o plagã tăiată cu cosorul în zona femurală. Când a văzut că sângele nu se mai opreşte, femeia s-a speriat şi a sunat la 112.  

Din nefericire, la sosirea ambulanţei de la Bârlad, medicul n-a putut face altceva decât să constate decesul. 
Supărate, rudele celor doi soţi s-au luat la ceartă şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru ca situaţia să nu degenereze. 
Nora bărbatului ucis a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor ca să iasă din curte. O anchetă a fost deschisă în acest caz, autorităţile urmând să decidă dacî femeia va fi reţinută.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.