Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Botoşani: Au început lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 208 H Vorona- Poiana- Sarafinești

Publicat

in

La Botoșani au început lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 208 H Vorona- Poiana-Sarafinești, iar utilajele se află deja pe acest tronson de drum demarând lucrările premergătoare turnării covorului asfaltic.
Este vorba despre lucrări de tăiere a acostamentelor, de reparații ale fundației drumului și respectiv, de turnare a straturilor de egalizare.
Timpul necesar derulării acestor lucrări este estimat la circa 3 zile, urmând ca după finalizarea acestora să se treacă la turnarea stratului de asfalt propriu-zis, pe o lungime de 6 km.
Conducerea Consiliului Județean consideră îmbucurător faptul că vremea prielnică a permis desfășurarea în cele mai bune condiții a lucrărilor de pe drumurile județene și astfel s-a reușit asfaltarea tuturor tronsoanelor de drumuri propuse pentru asfaltare în acest an.
Mai mult decât atât se va reuși îndeplinirea și a acestui obiectiv suplimentar, de asfaltare a celor 6 km de drum dintre Vorona și Sarafinești.
Mihaela SIMA

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.