Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primarul Lungu, prezent la Targul Produs in Bucovina!

Publicat

in

Cea de-a X-a ediție a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” s-a deschis vineri, 19 octombrie, în parcarea Iulius Mall Suceava. Sucevenii care vor să îşi facă provizii, să deguste bunătăţi tradiţionale sau să cumpere produse proaspete direct de la producători sunt așteptați să viziteze târgul pana duminica. Pentru ediția din acest an expozanții s-au pregătit cu preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Iubitorii bucătăriei românești vor putea gusta preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina. Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, Asociația Produs de Cluj, Asociația Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Judeţean Suceava, Consiliul Județean Cluj, în colaborare cu Primăria Suceava și Iulius Mall.
“Am participat la deschiderea celei de-a 9-a ediție a Târgului Produs în Bucovina. “Produs în Bucovina” este un brand recunoscut la nivel național, al Sucevei. Municipiul Suceava a fost în toți acești ani partener în proiect.
Felicitări domnului președinte Gheorghe Flutur pentru inițierea acestui eveniment și pentru perseverența cu care promovează Bucovina. Cu această ocazie s-au oferit medalii aniversare Centenar “Meritul Bucovinei” membrilor Asociației “Produs în Bucovina”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.