Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cheltuieli mari! Cearta intre primarul Paval si liberalul Arcaleanu

Publicat

in

Cumpărarea unui microbuz pentru Clubul Sportiv Municipal Vaslui a reprezentat motiv de dispută, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local, unul dintre consilierii liberali susţinând că această investiţie nu este oportună.
Potrivit proiectului de hotărâre supus votului, pentru achiziţionarea respectivului microbuz ar urma să se aloce suma de aproximativ 500.000 de lei, provenită din excedentul bugetului local al municipiului Vaslui, înregistrat la sfârşitul anului 2017.
‘Eu am susţinut foarte mult înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal, dar consider că o asemenea investiţie nu se justifică şi nu este oportună acum. Nu era momentul să cheltuim 500.000 de lei pentru un mijloc de transport. Este o sumă destul de mare, sper să nu fie vreun interes ascuns’, a declarat consilierul PNL Marius Arcăleanu. Primarul municipiului Vaslui a explicat că decizia privind cumpărarea unui microbuz pentru club a venit deoarece până acum sportivii se deplasau la competiţii cu mijloace de transport închiriate, care nu ofereau permanent siguranţă.
‘Recent, sportivii care au plecat cu un microbuz închiriat au rămas pe undeva pe la Buzău pe marginea drumului şi a fost nevoie să vină o altă maşină să-i preia. Dacă putem şi avem capacitatea financiară să facem o astfel de achiziţie, de ce să nu o facem? Poate anul viitor vom juca în Divizia Naţională cu echipa de handbal, vom promova cu echipa de fotbal, e bine să avem un microbuz al clubului, inscripţionat cu însemnele Vasluiului şi cu care deplasările să se facă în siguranţă’, a subliniat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. Proiectul de hotărâre a fost aprobat, fiind votat de majoritatea consilierilor prezenţi la şedinţă.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.