Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O mama isi striga disperarea! Fata ei, o tanara talentata, bataie de joc a unor jurati

Publicat

in

O tanara mama isi striga disperarea dupa ce fetita ei a participat la un concurs de tip interactiv . Ea este Petronela Hurdubaia mama tinerei fetite Sidonia Hurdubaia , care s-a dus sa cante pentru a castiga trofeul cel mare sau un loc printre primii concurenti. Mama fetitei a declarat ca juratii acestui concurs au dat dovada de neseriozitate  ” Premiile nu se dau pe cele două categorii conform regulamentului care l-au pus pe site unde noi am inscris fetita la acest festival, daca va uitati cu atentie la filmarea unde eu am filmat se poate observa acest lucru ca din pacate exista relatii si prietenie in acest concurs ,nu se poate sa admin lucru acesta eu vin din Vaslui catre Bacau ca sa ce ? …Sa vad cum se dau premiile pe relatie si prietenie , inca o alta mama se plange de acest festival so nu cred ca ne mai ducem la asa ceva unde e pe relatii ” a declarat mama , tinerei fetite care se lupta sa isi castige seriozitatea fata de unele concursurii .
” Fetita mea a luat Diploma de Participare  si nu cred ca merita asa ceva sa fie umilita ” 
Se pare ca sa ajuns la nivelul relatiilor si la concursurile interactive  unde unii indivizii isi fac treaba de pe copii ca sa isi castige existenta de zi cu zi ” Nu se poate asa ceva , fetita mea nu merita diploma de participare ,Sidonia pe unde a mers a luat numai locuri foarte bune in festivaluri si concursuri ” a mai declarat mama fetitei.
Sidonia Mihaela Hurdubaia este o tanara speranta ce promite multe in folclorul moldovenesc. Ea se pregateste intens de proiecte muzicale dar si de un album muzical care pana in Sarbatorile de Craciun o sa fie scos pe piata muzicala.
Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.