Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mamă abuzată de cinci tineri într-o pădure. Agresorii, condamnaţi la peste 60 de ani de închisoare

Publicat

in

Cinci tineri din comuna Adâncata, judeţul Suceava, au fost condamnaţi la peste 60 de ani de închisoare după ce au abuzat în grup o mamă pe care au bătut-o şi trimis-o acasă în pielea goală.
Fapta oribilă pentru care cei cinci îşi vor petrece următorii ani după gratii s-a produs la sfârşitul lunii iunie a anului trecut.
Victima, o femeie în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii daţi în plasament, a fost luată cu forţa din curtea casei, de cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 ani.
Cei cinci, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au luat-o pe femeie şi au dus-o într-o pădure din apropierea comunei, acolo unde au violat-o şi bătut-o.
După ce a fost abuzată în grup de cei cinci agresori, femeia a fugit din pădure, în pielea goală, şi a ajuns acasă.
Doi dintre agresori sunt chiar rude prin alianţă cu femeia.
Judecătoria Suceava a decis să îi condamne pe cei cinci la pedepse cuprinse între 8 şi 12 ani şi 6 luni de închisoare, notează monitorulsv.ro.
Astfel, Mihai Costel Onofrei (21 de ani) a fost condamnat la 12 ani şi 6 luni de închisoare, Andrei Vasile Stanciu a primit 12 ani de închisoare, Marian Vasile Chelariu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, iar Iulian Marian Muha şi Florin Gheorghiţă Onofrei au fost condamnaţi la câte 8 ani de închisoare.
Totuşi, decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.