Conecteaza-te cu noi

StiriEst

SUCEAVA: Pregătiri pentru iluminatul de sărbători

Publicat

in

Pe esplanada Casei de Cultură din Suceava a fost amplasat un brad de Crăciun de 14 metri şi va fi împodobit cu peste 70.000 de luminiţe. “Suceava îmbracă haine de sărbătoare! 70.850 de luminițe dau viață bradului din centrul orașului! Sperăm că va fi pe placul sucevenilor! În municipiul Suceava, iluminatul festiv va fi pornit pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, la ora 18.00”, a spus primarul Ion Lungu.
Între 26 şi 28 noiembrie, Primăria Suceava organizeaza diferite manifestări cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România.
– 26 noiembrie 2018 – Expoziţie de artă plastică, va fi dezvelită o placă aniversară la sediul municipalităţii şi se va desfăşura o şedinţă festivă în care vor fi acordate diplome şi medalia centenară.
– 27 noiembrie, la ora 09.00, va fi dezvelită o placă aniversară la Centrofarm, acolo unde era graniţa dintre Bucovina şi România.
– 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, va fi inaugurată piaţa modernizată din Burdujeni, va fi reinaugurată statuia ecvestră a domnitorului Ştefan cel Mare, vor fi înmânate plachete „Cetăţenii Centenarului” şi va avea loc un spectacol pirotehnic tricolor. De la ora 18:00, pe esplanada Casei de Cultură, vor fi aprinse luminile din bradul de Crăciun, iar de la ora 19.00 este programat un concert susţinut de Irina Rimes, Elena Gheorghe&Band şi Zdob şi Zdub.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.