Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Dumitru Buzatu: “Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie băgaţi unii la puşcărie”

Publicat

in

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, şi-a exprimat opinia cu privirea la interesul „chinuitor” faţă de problema amnistiei.
El a spus că, în orice stat, atunci când apare un curent că anumiţi cetăţeni au greşit şi au recunoscut, statul acordă clemenţa sa.
„Problema unei amnistii nu văd de ce chinuie atât de mult atâta lumea. În orice stat, ca urmare a faptului că apare un curent că numiţi cetăţeni care au greşit şi care sunt conştienţi că au greşit, statul acordă clemenţa sa. Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie băgaţi unii la puşcărie fiind însuşită de o parte mare a opoziţiei care vede o metodă de a câştiga alegerile, altfel nu sunt în stare să propună nimic”, a spus Dumitru Buzatu la Digi 24. El a subliniat că a discutat de multe ori cu Paul Stănescu despre situaţia din închisori şi că niciodată acesta nu a fost împotriva unui asemenea act.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.