Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mos Craciun si ajutoarele sale au donat sange! Tichetele primite vor ajunge la cei sarmani!

Publicat

in

Pentru multi dintre copii, Craciunul vine sarac si plin de lipsuri. Desi parintii muncesc toata ziua, nu reusesc sa acopere nevoile celor mici, care isi duc zilele sub acoperisuri subrede prin care ploua si intra frigul. Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar spiritul faptelor bune începe să fie tot mai viu printre noi. Un tanar din Vaslui aduce an de an bucuria sărbătorilor de iarnă pentru copii care trăiesc în condiţii precare. Cei mici îi scriu moşului, iar el ajutat de cativa prieteni, face tot ce poate să îndeplinească cât mai multe din dorinţele, dar şi din nevoile lor.
Cum sarbatorile de iarna bat la usa, Mos Craciun este in toiul pregatirilor pentru perioada cea mai frumoasa din an! In aceasta dimineata a lasat deoparte lista cu daruri si a luat o mica pauza pentru a salva o viata. Mosul s-a gandit si anul acesta la o campanie pentru cei aflati in nevoie si i-a invitat pe oameni sa fie “Eroi pentru o VIAȚĂ”. Insotit de mai multe persoane, Mos Craciun a poposit la Centrul de Transfuzii din Barlad pentru a dona sange.

“Am plecat dis de dimineata la drum. Cu ajutorul vostru, anul trecut am demarat campania „Zâmbet pentru cei mici”, iar anul acesta derulam campania intitulată „Fii Erou pentru o VIAȚĂ. Împreună putem salva vieți. Am venit la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, pentru a dona sânge. Asa putem da șansa la viață unor oameni (copii, părinți, bunici etc.). Donând sânge, vom oferi speranță unei vieți și nu doar atât. Donând sânge, vom readuce zâmbetele pe fețele oamenilor”, a spus Mos Craciun.
Cele șapte tichete de masă în valaore de 66,90 lei pe care Mosul si prietenii sau le-au primit dupa ce au donat sange, vor fi donate familiilor care au nevoie de ele.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.