Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un sofer a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Bârlad, şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, bărbatul, care se deplasa cu maşina pe direcţia Vaslui – Bârlad, la intrarea în municipiul Bârlad, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, care a scos victima şi a predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, în stop cardio-respirator.
În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să declare decesul, au anunţat reprezentanţii ISU Vaslui. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul, fiind luată în calcul varianta potrivit căreia bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.