Conecteaza-te cu noi

StiriEst

A murit Vasile Mihalachi!

Publicat

in

Vasile Mihalachi a decedat in aceasta dimineata la ora 8 si 30 de minute la Spitalul de Urgenta din Vaslui.

Fost parlamentar, preşedinte şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Vasile Mihalachi a luptat pentru proiecte importante ale judeţului nostru, printre cele de anvergură numărându-se reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, realizarea drumului strategic Creţeşti – Murgeni, sau groapa ecologica de la Roşieşti. S-a implicat pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntau primarii din judeţ şi instituţiile din subordine şi a lăsat pentru toţi uşa Consiliului Judeţean deschisă. Ferm în decizii, a ştiut să găsească pentru toţi o vorbă bună şi soluţii la numeroasele probleme ale unui judeţ greu încercat.
A trecut în nefiinţă nemulţumit că alte proiecte care se aflau pe agenda Consiliului Judeţean atunci cât el se afla în instituţie, au trecut acum în plan second sau au fost date uitării, cel mai elocvent exemplu în acest sens fiind reabilitarea staţiunii Ghermăneşti.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.