CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Durere fara margini! Anuntul facut de familia lui Vasile Mihalachi!

Publicat

in

O despartire ireparabila, care ne lasa vii amintirile omului bun si bland a carui inima a incetat sa mai bata intr-o zi trista de iarna.
Ing. VASILE MIHALACHI, sot, tata, bunic, prieten, a trecut la cele vesnice, joi, 29 noiembrie. A ales sa mearga intr-o lume mai buna, lasand un imens gol in sufeletele noastre. A trait frumos, iubindu-si familia si respectand pe toata lumea. A trecut prin viata lasand in urma lucruri frumoase si, cu toate ca inima a incetat sa-I mai bata, suntem siguri ca ne va veghea de sus. Trupul neinsufletit va fi depus la Capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Vaslui pana ‪sambata la ora 15‬, dupa care va fi depus la locuinta sa din orasul Negresti. Slujba de inmormantare va fi oficiata duminica, ‪2 decembrie la ora 13‬. Dumnezeu sa-l ierte. Familia!

A murit omul care s-a zbatut pentru ca judetul Vaslui sa aiba drumuri asfaltate, aductiune de gaz, apa potabila, canalizare si un spital european. Multe dintre investitiile realizate in judetul Vaslui vreme de mai bine de 20 de ani sunt legate de cel care a fost Vasile Mihalachi! Un sprijin pentru primari, un politician corect, un profesionist in administratie. Ca o ironie a sortii, Vasile Mihalachi a murit in spitalul pentru care s-a chinuit sa obtina fonduri sa il transforme intr-o unitatea medicala la standarde europene. A acordat o atentie deosebita manastirilor din judetul Vaslui. A alocat frecvent fonduri pentru lacasele de cult si pentru reabilitarea cailor de acces spre acestea.

Fost parlamentar, preşedinte şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Vasile Mihalachi a luptat pentru proiecte importante ale judeţului nostru, printre cele de anvergură numărându-se reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, realizarea drumului strategic Creţeşti – Murgeni, sau groapa ecologica de la Roşieşti. S-a implicat pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntau primarii din judeţ şi instituţiile din subordine şi a lăsat pentru toţi uşa Consiliului Judeţean deschisă. Ferm în decizii, a ştiut să găsească pentru toţi o vorbă bună şi soluţii la numeroasele probleme ale unui judeţ greu încercat.
A trecut în nefiinţă nemulţumit că alte proiecte care se aflau pe agenda Consiliului Judeţean atunci cât el se afla în instituţie, au trecut acum în plan second sau au fost date uitării, cel mai elocvent exemplu în acest sens fiind reabilitarea staţiunii Ghermăneşti.

Populare