Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Şofer teribilist din Suceava, live pe Facebook în timp ce conducea cu 210 km/h

Publicat

in

Un şofer teribilist din Suceava s-a filmat, live pe Facebook, în timp ce conducea cu peste 210 km/h, pe un drum acoperit cu zăpadă. Tânărul, care pare a fi un împătimit al maşinilor puternice potrivit postărilor sale de pe reţeaua de socializare, a vrut să îşi impresioneze prietenii cu puterea autoturismului său marca Audi Q7.
Astfel, el a început transmisia live de pe Facebook în timp ce maşina se afla pe loc, iar apoi a pornit într-o cursă ca în filme. Şoferul a încălcat toate regulile de circulaţie, a depăşit mai multe maşini pe linie continuă, într-o zonă în care depăşirea era interzisă.
De departe, cel mai grav este faptul că circula cu peste 210 km/h în condiţiile în care drumul era acoperit cu zăpadă. Cea mai mică greşeală i-ar fi putut aduce moartea în orice secundă. Potrivit profilului de Facebook al şoferului, acesta nu se afla la prima transmisiune live la volan. În urmă cu câteva zile, el a rugat un prieten să îl filmeze în timp ce făcea drifturi într-o parcare acoperită de zăpadă. Noaptea trecută, doi tineri din Mureş au trecut razant pe lângă moarte după ce maşina cu care circulau s-a răsturnat pe şosea în timp ce rula cu peste 220 de km/h. Ca şi şoferul teribilist din Suceava, cei doi erau live pe Facebook pentru a-şi impresiona prietenii virtuali.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.