Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Şoferul mort în accidentul teribil de la Bacău avea permis de 4 luni şi a rupt Logan-ul în două, de un copac

Publicat

in

Şoferul mort în accidentul teribil de la Bacău avea permis de 4 luni şi a rupt Logan-ul în două, de un copac. Vali avea 22 de ani şi pe o şosea cu vizibilitate sub 50 de metri a circulat cu viteză excesivă, derapînd, intrând pe contrasens şi oprindu-se într-un copac.

Trei prieteni ai şoferului, cu vârste între 19 şi 25 de ani, sunt grav răniţi în urma impactului. Toţi cei patru băieţi din Logan au fost găsiţi încarceraţi de către echipele de salvare.

Vali avea 22 de ani şi luase permisul de conducere în iulie, dar nu circula cu semnele de începător pe maşină. Pe E85, în apropiere de Bacău, la Nicolae Bălcescu, pe o ceaţă de o tăiai cu cuţitul, cu vizibilitate sub 50 de metri, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Maşina a derapat şi s-a oprit pe cealaltă parte a şoselei într-un copac. Autoturismul s-a rupt practic în două, îngrozindu-i pe salvatorii care au venit de urgenţă, la 5 dimineaţa.

Pentru Vali nu s-a mai putut face nimic, fiind ucis pe loc de impact. Celelalte victime au suferit răni foarte grave: Alexandru, fractură de umăr şi plăgi deschise, Gabriel fractură policontuzionată, Adrian fractură de bazin şi de femur.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.