Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Nunta unor tineri din Vaslui, subiect de trolling pe Facebook

Publicat

in

Nunta unor tineri din Vaslui a devenit subiect de trolling pe Facebook după ce o fată a creat un evenimentul pentru a invita prietenii, însă a uitat să modifice setările de confidenţialitate.

Drept urmare, nunta celor doi tineri din Vaslui, programată pentru luna august 2019, a devenit un subiect de mare interes pentru tinerii de pe reţeaua de socializare.

Până în prezent, peste 5.000 de oameni au anunţat că sunt interesaţi sau că vor participa la evenimentul creat pe Facebook.

“Ne-am gândit să vă dăm de veste că pe data de 17 august 2019, ne vom uni destinele pentru totdeauna şi în faţa lui D-zeu. Cununia va avea loc la biserica din comuna (…) unde ne vom spune cel mai frumos ‘DA’. Alături de noi, vor fi scumpii noştri părinţi. Fără ezitare, dorim ca şi dumneavoastră să ne fiţi alături în această zi specială. Petrecerea de după va avea loc în (…) unde ne vom distra până în zori”, se arată în descrierea evenimentului.

Ziua specială pentru cei doi tineri s-a transformat într-un adevărat concurs de trolling.

Mii de troli au postat comentarii răutăcioase despre nunta din Vaslui.

“Faceți și voi la cort? Nu vrem să cadă tencuiala pe noi, cum s-a întâmplat în Ctrl”, “Prezent! Aduc si 2 tigay Dray Cuker cadou de la LIDL. M-am batut crunt pentru ele, am prins bonus si 2 oale pentru sarmale” sau “Se anunță multă lume, zic să luăm cortul mare de la SUNRISE”, sunt numai câteva dintre mesajele postate pe pagina evenimentului.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.