Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Salveaza vieti! Jandarmii au donat sange!

Publicat

in

Peste 50 de angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi judeţean (IJJ) Vaslui au participat săptămâna aceasta la o campanie de donare de sânge.

Timp de trei zile, jandarmi de la toate structurile din cadrul IJJ au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad.

‘În urma apelurilor repetate ale reprezentanţilor Centrului de Transfuzii, dar şi ale altor autorităţi publice, jandarmii s-au mobilizat şi au răspuns acestor solicitări. În ultimul timp s-au întâmplat o mulţime de tragedii, de accidente, ştim că este mare nevoie de sânge. Astfel, conştienţi de nevoile semenilor, jandarmii au arătat că sunt alături de aceştia şi prin sprijinul lor voluntar, nu numai prin misiunile pe care le execută’, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui, Sorin Niţă.
Campania de donare de sânge a fost condusă de către lt.col. Bogdan Constantin Marian, împuternicit prim-adjunct al IJJ Vaslui.
Conducerea inspectoratului a mulţumit tuturor angajaţilor care au donat sânge şi a îndemnat şi alţi cetăţeni să se alăture acestei campanii, având în vederea nevoia de sânge înregistrată în această perioadă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.