Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Revolta la Negresti dupa ce un om a murit. Victima a cazut intr-o groapa de pe drum!

Publicat

in

Un bărbat din suburbia Cazanesti a orasului Negresti, in varsta de 61 de ani a murit a treia zi de Crăciun. El a cazut intr-o groapă plină cu apă. Drumul din localitate este plin de cratere care s-au umplut cu apa in urma precipitatiilor din ultima perioada. Victima a cazut cu fata în jos în griapa plina cu apa. Localnicii dau vina pe autoritati pe care le acuza ca nu au fost in stare sa puna macar niste piatra pe drum. Echipajul de la salvare chemat la fata locului a constatat decesul. Barbatul a murit inecat. Politistii au deschis o anchetă în acest caz, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Inclusiv Primaria Negresti este vizata de ancheta, iar daca rudele barbatului decedat vor merge in instanta, atunci situatia se poate complica. 

Localnicii sunt revoltati si se tem pentru viata lor. Ei spun ca intentioneaza sa protesteze in fata primariei.

Iata cateva dintre reactiile localnicilor:

“Trebuie să iasă lumea să muncească la șanțuri ca oamenii de la ajutorul social îi chemă la Negrești să măture străzile”

“Uitați domnul primar trebuie să moară un om sănătos să aduceți o mașină de piatră”

“Nici copiii nu mai pot merge la șc, aduceți măcar o barcă, rușine!”

“Toti parintii care au copii la scoala sa se adune sa mearga la primarie  si facut in ultimul ca uniii copii au bocancii rupti si stau saracii uzi la picioare o zi intreaga si frigul din scoala imi imaginez ce indura un copil la scoala o zi”

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.