Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un mesaj sfâşietor a fost scris de tatăl Larisei, fetiţa de un an şi 6 luni care e în comă, după accidentul în care i-a murit mama

Publicat

in

Irina a fost lovită şi ucisă pe trecerea de pietoni la Suceava, în timp ce traversa împingând căruciorul în care era Larisa.

Victor, soţul jandarmeriţei Irina Cristina Airinei, a scris câteva rânduri chiar pe 31 decembrie, la puţine zile după ce o adusese acasă pe Laris, încă în comă, de la Bucureşti.

Pe 14 noiembrie 2018, Irina Cristina Airinei, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului de Jandarmi Suceava, împreună cu copilul ei de un an și șase luni, aflat în cărucior, au fost lovite violent de o mașină când încercau să traverseze strada, pe trecerea de pietoni. 

Femeia jandarm a murit imediat după accident, iar fetița ei, Larisa, a ajuns la spital în comă. În stare foarte gravă, copilul a fost transferat după câteva zile la un spital din București. De atunci, tatăl ei a vegheat-o permanent și, aproape ca o minune de Crăciun, cei doi au venit acasă, la Suceava, pentru două săptămâni, cât timp centrul în care e tratată a fost închis.

“Este ultima zi din an, eu și Larisa suntem singuri, doar noi doi acum și toți trei învăluiți în iubirea ce ne definește ca un trio. Mami nu este fizic, dar o simțim în fiecare clipire și respirație, trăim în continuare cu aceeași intensitate fiecare clipă, bucurându-ne și mulțumind pentru TOT ceea ce este și avem ACUM și AICI. Nu ne este ușor, fiecare dintre noi doi plângem în felul nostru si pentru dureri fizice sau sufletești.”, îşi începe Victor mesajul. 

Un mesaj în care, de fapt vrea să mulţumească tuturor acelora care, de pe 14 noiembrie, i-au fost alturi. Cu un gând bun, cu orice ajutor material, cu o vorbă bună, cu o rugăciune: “Ne-am fi dorit să putem mulțumi personal fiecăruia dintre voi, cei care ne-ați fost alături necondiționat în aceste 7 săptămâni din urmă. Sincer, vă împărtășesc că nu am crezut, așa cum avea Irina Airinei ca și crez al vieții, că mai poate exista bine pe aceste tărâmuri învrăjbite. 

Am greșit și plec capul, ne-ați demonstrat și ne-ați arătat iubire, înțelegere, compasiune.

Ați sărit cu toții în ajutor, îmi este aproape imposibil să cuantific sutele de gânduri, mesaje, ajutoare primite. Eu am devenit un umil pământean căruia i-a rămas un îngeraș lângă și față de care am de îndeplinit o promisiune făcută la căpătâiul mamei.

Față de voi toți ceilalți, pentru care nu am timpul fizic de mă apleca cu considerație, bunul Dumnezeu va veghea pentru fiecare dintre voi. Mă rog și îl rog să împartă necontenit iubire asupra tuturor.

Vă doresc tuturor să aveți parte de un An Nou mai bun, nu vă doriți mai mult decât sănătate, nu vă doriți mai mult decât…iubire. Dumnezeu să vă aibă pe toți în pază, nu uitați nicio clipă cât de mici suntem pe acest Pământ. Nu în ultimul rând nu uitați de voi și de cei de lângă voi. IUBIȚI-VĂ!”

Din păcate, lupta nu e gata, Larisa împreună cu tatăl ei vor fi nevoiți încă o lungă perioadă să stea prin spitale, pentru recuperarea micuței. Cei care vor să ajute, o pot face donând bani în conturile deschise pe numele tatălui Larisei.

Contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Contul în Euro RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU este deschis pe numele Maniliuc Victor Daniel la Garanti Bank Suceava.

Cont la Banca Transilvania, pentru cei care nu au posibilitatea să pună în cont la Garanti, RO45 BTRLRONCRT00K1277202, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

De asemenea, fonduri pentru Larisa pot fi donate online si pe platforma gofundme.com, la adresa www.gofundme.com/larisa-airinei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.