Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO-VIDEO Strat gros de zăpadă pe străzile din Vaslui. Mașinile răman blocate la intrarea în oraș! Șoferii s-au plâns în trafic!

Publicat

in

Iarna şi-a intrat cu adevărat în drepturi şi pune stăpânire pe aproape toată ţara. Județul Vaslui este sub nămeți. Drumurile au fost acoperită de un strat gros de zăpadă, în timp ce o mare parte din estul României se află sub cod galben de vreme rea.

Veştile nu sunt deloc bune pentru restul perioadei! Sunt aşteptate ninsori abundente şi viscol. Mare atenţie dacă porniţi la drum, vizibilitatea în zonele afectate este destul de redusă din cauza vântului puternic.

În județul Vaslui a nins fără oprire în ultimele 12 ore, iar utilajele de deszăpezire au acţionat la foc continuu. În câteva ore, zăpada a pus stăpânire pe tot oraşul şi a îngreunat traficul

Șofer: “Am rămas în zăpadă. La ora 3 dimineaţa, nu era niciun utilaj. Bătaie de joc. Pentru ce plătim taxe?”

Șofer: “Foarte prost, foarte prost. Se alunecă, derapează, frânarea grea.”

Traficul pe principalele artere din Vaslui și pe cele secundare este imposibil. Sunt înregistrate blocaje inclusiv la intrarea în oraș, în zona Petrom. Zeci de mașini au derapat și au rămas blocate în nămeți. 

Pe străduţele lăturalnice, acolo unde zăpada s-a aşezat în tihnă, stratul de omăt este mai mare de 40 de centimetri.

“Ninsorile sunt însemnate cantitativ, iar vântul bate cu putere cu rafale ce depăşesc 50 de kilometri pe oră.

Mare atenţie dacă porniţi la drum. Vizibilitatea din cauza viscolului este local în unele zone sub 200 de metri şi izolat sub 50, lucru ce poate duce la producerea unor tragedii”, a declarat Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui. 

Șoferii de taxi refuză cei mai mulți clienți din cauza străzilor impracticabile. În multe zone din oraș nu se poate intra, iar oamenii așteaptă utilajele de deszăpezire. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.