Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Apeluri disperate! Adelina, fetiţa de 10 ani din Piatra Neamţ, a aflat că are leucemie de Crăciun

Publicat

in

Adelina, o fetiță de 10 ani din Piatra Neamț, a primit o veste cruntă de Sărbători – suferă de leucemie. Copila se luptă cu transfuziile, face chimioterapie și speră să ajungă în Italia, pentru a încerca să învingă această maladie.

Fetița este internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, secția oncologie, și este în stare gravă. Adelina are nevoie urgentă de transfuzie de sânge (grupa A2 pozitiv).

Adelina luptă in continuare ! Nu exista, încă, certitudini. Exista doar speranțe și credință. La 10 ani , fetița și părinții ei își doresc doar sa mai poată zâmbi. Unii altora. Și nouă ,tuturor. E greu , dar nu imposibil. Analizele sunt ceva mai bune, nr trombocitelor a crescut. Iar Oamenii aceia in care eu CRED, au donat. Nu vă opriți , Oameni frumoși ! Mai ales cei din Iasi. Și de peste tot, pentru că peste tot exista un suflețel care are nevoie de sprijin. Categoric mai e nevoie de sânge, situația se schimba de la o zi la alta. Categoric mai e nevoie de bani. Și de încurajări. Și de rugăciuni. Și de solidaritate. Și de vorbe ori de gesturi frumoase, care sa dea Viață unui copil și nouă, tuturor, bucuria imensă că putem ajuta ! 

Acum Adelina vă cunoaște , dincolo de nume si de chip. Și vă mulțumește și se bucura, chiar dacă diagnosticul e crunt, iar medicii sunt rezervati. Peste vreo săptămâna se preconizează ca fetița va fi transportabilă. Unora …o săptămâna le pare mult. Altora puțin. 

La fel cum pentru unii…. câțiva lei par extrem de putini , iar pentru Adelina înseamnă nu mult, ci totul : șansa ei la viața. 

Nu va opriți din ajutorul vostru ! Repet : “ orice leu contează “ nu-s numai vorbe. Uneori …câțiva lei fac diferența între viața și moartea unui copil. 

Iar poza asta dovedește poate cel mai bine ca Omenirea însăși poate fi salvata de Oamenii cu suflet !

Vă mulțumesc ! Mă înclin și va țin la curent ! – Catrinel Cojocaru, mesaj pe Facebook

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.