Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Asistent medical de la Ambulanţă, descoperit beat criţă la serviciu

Publicat

in

Un asistent medical de la Ambulanța Bârlad a fost descoperit beat criță la serviciu, în urma unui control fulger declanșat de autorități.

Toți angajații Serviciului de Ambulanță Vaslui au fost vizați, însă în cazul asistentului medical Viorel Rugina rezultatul alcoolemiei a fost unui uriaș, informează autoritățile.

Asistentul medical avea o alcoolemie de aproape 1 la mie

Astfe, în urma unui control al angajaților, în timpul serviciului, s-a descoperit că un asistent medical de la Ambulanța Bârlad avea o alcoolemie de 0,90 alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul în varsta de 48 ani a fost testat chiar la intrarea în tură.

“Zilele trecute au fost testați toți angajații SAJ Vaslui, de la toate statiile Serviciului. A fost un control de rutina. La Statia Barlad, la intrarea in tura, la ora 19,00, unul dintre asistentii medicali, Viorel Rugina, a fost testat cu alcooltestul, avand 0,90 alcool pur in aerul expirat. S-a deschis o ancheta interna, in acest caz si, in urma rezultatelor, vor fi luate cele mai drastice masuri. Noi avem toleranta 0 la alcool in timpul serviciului.  Este o cercetare disciplinara, conform Codului Muncii. Pacat ca, printr-un asemenea caz, se arunca o pata peste toata munca pe care o fac angajatii Serviciului de Ambulanta Vaslui”, informează directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.