Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Anişoara a murit în chinuri pentru că a vrut să le ofere copiilor un trai mai bun

Publicat

in

Anişoara, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Mănăstirea Humorului, judeţul Suceava, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece de soţul gelos, după ce s-a întors de la muncă din străinătate şi a anunţat că va pleca din nou.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în locuinţa soţilor Croitor din localitatea Mănăstirea Humorului.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Anişoara se afla în casă alături de soţul ei, Vasile, când, la un moment dat, acesta a devenit extrem de violent când femeia l-a anunţat că se va întoarce la muncă în străinătate.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost bătută cu sălbăticie şi apoi sugrumată. Când şi-a dat seama că a omorât-o, criminalul s-a stropit cu benzină şi apoi şi-a dat foc.

Mama bărbatului a fost cea care a stins flăcările de pe acesta, însă nu l-a putut opri să îşi ia viaţa.

Anişoara a fost ucisă de tatăl copiilor ei, din gelozie

Astfel, criminalul a pus mâna pe un cuţit şi s-a înjunghiat în inimă.

Vasile și Anișoara Croitor aveau doi băieți. Cel mai mic, în vârstă de 16 ani, locuia cu ei și este cel care și-a găsit mama moartă în casă. Tot el a fost si cel care a sunat la 112.

Din nefericire, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie sau pentru criminal. Ambii au fost declaraţi morţi.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.