Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bebeluş de numai 1 an, opărit cu apa clocotită pentru ceai. Copilul este în stare gravă

Publicat

in

Un bebeluş de 1 an, din Botoşani, a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri de gradele I şi II pe 20% din suprafața corpului. Micuțul s-a opărit cu apa pe care mama lui o pusese la fiert pe aragaz, pentru a prepara un ceai. 

Nenorocirea s-a întâmplat marți seara, într-o familie din satul Ghilănești, comuna Cristești, județul Botoșani. Copilul se afla împreună cu mama lui în bucătărie.

Într-un moment de neatenţie al femeii, micuțul s-a apropiat de aragaz, a agățat ibricul și apa clocotită s-a vărsat peste el. 

Bebeluş cu arsuri grave după ce s-a opărit

Îngrozită, mama a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, scrie presa locală.

Copilul, după ce a beneficiat de primul ajutor, a fost transportat la spital, medicii diagnosticându-l cu arsură termică de gradele I-II pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului (torace și mâini).

De la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati, copilul a transferat la Iaşi.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.