CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tânăr din Botoșani cade cu tot cu găleată în fântâna de 20 de metri, încercând să scoată apă. Intervenţie a pompierilor

Publicat

in

Un tânăr de 20 de ani, din Botoșani, i-a spus fratelui său mai mare că iese puțin să scoată apă din fântână și nu s-a mai întors.

Văzând că nu mai apare, fratele său a ieșit în curte, după el, încercât să afle de ce nu mai vine cu apa.

Tânărul a căzut în fântână încercând să scoată apă

El a văzut urme în jurul fântânii și a observat lipsa găleții, așa că s-a dus glonț la puț să vadă dacă nu cumva fratele său căzuse înăuntru. Temerile i s-au adeverit, așa că a alertat imediat pompierii.

Tânărul a fost extras de pompieri dintr-o fântână adâncă de 20 de metri, în care a căzut în seara de 22 ianuarie.

”Din cercetările făcute la fața locului a rezultat că tânărul de 20 de ani se afla sub influența alcoolului, a vrut să scoată o găleată cu apă, a alunecat pe gheața din jurul fântânii și a căzut înăuntru”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamț.

Tânărul s-a rănit ușor, la un deget

Medicii n-au avut cu ce să-l ajute, pentru că nu pățise nimic, în afara unei răni superficiale la un deget.

”A fost scos de echipajele ISU Neamț și predat personalului de pe ambulanță, care a stabilit că a fost rănit ușor la un deget”.

Conform declarației purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, intervenția pompierilor a fost dificilă, pentru că fântâna are pereții zidiți doar la suprafață, iar în rest sunt din pământ, existând riscul de surpare în timpul operațiunilor de extragere a tânărului.

Miruna BADEA

Populare