Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tragedia continuă într-o familie din Bacău. Frate şi soră, morţi după ce s-au jucat cu chibriturile în apartament

Publicat

in

Băieţelul de 2 ani şi 6 luni, care se afla în comă la Spitalul din Iaşi, intoxicat cu fum după ce apartamentul în care locuia a luat foc, a murit. Surioara mai mare a micuţului a murit în urma aceluiaşi incendiu. 

Reamintim că în seara de 15 ianuarie, pe strada Cuza Voda, nr. 14 din Municipiul Bacău, un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament aflat la demisolul unui bloc.

Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce au observat fumul gros care ieşea din apartament.

Cand a fost declanşat incendiul, în casă erau o fetiţă de 3 ani şi 6 luni, fratele ei de doi ani şi jumătate, împreună cu mama lor. Tatăl copiilor abia ieşise din casă. 

Fetiţa cea mare a murit în incendiu

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere ale pompierilor, două ambulanţe şi un echipaj SMURD. Pentru fetiţă medicii nu au mai putut face nimic, iar frăţiorul ei a fost transportat în comă la spitalul din Iaşi. La o săptămână de la tragedie, s-a stins şi băieţelul familiei. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit după ce copiii s-ar fi jucat cu chibriturile. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.