Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un adolescent chinez a cazut din tren si a murit! S-a intamplat aproape de gara din Roman!

Publicat

in

Autoritatile din Neamt sunt in alerta in urma unui apel la numarul de urgenta 112. Aici a fost semnalat faptul ca un  cetatean chinez ar fi cazut din tren la o distanta de aproximativ 400 metri de gara Roman.  Politistii si procurorii au deschis o ancheta in acest caz. Potrivit primelor informatii oferite de anchetatori, se iau in calcul doua variante: o cadere din tren sau o traversare accidentala.  Victima avea in jur de 16-17 ani si obtinuse viza pentru Romania pana in luna Februarie. Trenul Se deplasa dinspre Bacău către Pașcani. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Adolescentul a sărit din tren și s-a lovit cu capul de borna kilometrică. Băiatul greșise trenul
Un adolescent de 16 ani din China, venit la studii în România, a avut parte de o moarte cumplită după ce s-a aruncat dintr-un tren în mișcare.
Adolescentul, student la Bacău, dorea să meargă la Târgu Neamț, pentru a vizita cetatea. Din neatenție însă, el s-a urcat într-un tren cu destinația Suceava și a sărit din tren, în momentul în care garnitura ieșea cu viteză mică din gară.
Din păcate, studentul chinez s-a lovit în cădere cu capul de o bornă kilometrică aflată între șine și a murit pe loc.
Trupul tânărului a fost găsit la 500 m de gară, fiind transportat la morgă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.