Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ancheta la Spital dupa ce un pacient a fost batut. Primele evaluari indica echimoze si fractura

Publicat

in

Poliţiştii au demarat cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Sauca, despre care familia susţine că a fost agresat de angajaţii secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde acesta era internat. 

‘Familia a depus plângere, susţinând că bărbatul a fost agresat. Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. O anchetă administrativă a fost demarată şi la spital. 

‘Familia nu a depus o plângere la unitatea noastră, dar ne-am autosesizat în acest caz şi am demarat o anchetă administrativă, iar, în funcţie de rezultate, vom lua măsuri’, a afirmat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder. 

Reprezentanţii secţiei de Psihiatrie au precizat că pacientul nu a fost agresat, ei susţinând că acesta a făcut o criză, a devenit violent şi s-a lovit în urma unei căzături.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.