Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bărbat prins cu peste 3.100 de pachete de ţigări de contrabandă

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 37 ani, din Piatra-Neamţ, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta cu maşina peste 3.100 de pachete de ţigări de contrabandă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Robert Costan.

Potrivit sursei citate, autoturismul a fost oprit în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei 2,00, în localitatea Dobreni, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de contrabandă.

‘În urma controlului efectuat, în portbagajul autovehiculului au fost găsite peste 3.100 de pachete de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova, ce nu aveau aplicate timbre fiscale. Conducătorul auto a declarat că ar fi găsit ţigaretele pe partea carosabilă’, a spus Robert Costan.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete şi au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul acestora, iar bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Sâmbătă, o femeie de 43 de ani, din Iaşi, a fost prinsă de poliţiştii din Săbăoani în timp ce transporta cu autoturismul aproape 1.500 de pachete de ţigări de contrabandă care au fost confiscate. Femeia a fost amendată, iar maşina a fost indisponibilizată.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.