Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copil bătut fără milă de doi adolescenţi, în Botoșani. Băiatul e trântit în zăpadă şi lovit în cap

Publicat

in

Scene cutremurătoare au fost filmate pe o stradă din satul Crasnaleuca, comuna Coţuşca, Botoșani. Un copil este bătut cu sălbăticie de doi adolescenţi, e trântit în zăpadă şi lovit de nenumărtate ori cu pumnii în cap.

În imagini se vede cum băiatul este lovit fără milă cu pumnii în cap de doi tineri, cu mult mai mari decât acesta. Victima este trântită în zăpadă de câteva ori și bătută cu pumnii și palmele, de cele mai multe ori în zona capului.

În ciuda faptului că băiatul plânge și îi roagă pe agresori să înceteze, acest lucru nu se întâmplă.

La un moment dat, se aude cum unul dintre agresori îl întreabă: “Îţi mai dau? Mai Vrei?”, iar copilul strigă disperat “Nu!!! Lasă-mă!”.

Elevă bătută de două colege, tot în Botoșani

Incidentul violent din Crasnaleuca este al doilea de acest timp petrecut în județul Botoșani în ultimele zile.

Luni, au fost făcute publice imagini ce surprind momentul în care o elevă este bătută de alte două fete, pe stradă, la câţiva metri de un liceu din Dorohoi.

Incidentul s-a produs miercuri, 23 ianuarie, în apropierea Liceului “Regina Maria”, unde învaţă cele două agresoare.

Imaginile primite de la un cititor Observator.TV arată cum două adolescente atacă o altă fată, elevă la Colegiul “Grigore Ghica”, tot în Dorohoi. 

O lovesc în mod repetat cu pumnii şi picoarele.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.