CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi adolescenți din Vaslui au spart o casă și au furat un pistol

Publicat

in

Doi adolescenți din Murgeni, Vaslui, au fost prinși după ce au spart o locuință din oraș, de unde au furat și un pistol, printre mai multe bunuri de valoare. Minorii în vârstă de 16 și 17 ani au fost depistați și reținuți la câteva zile după faptă iar apoi duși în fața magistraților. Procurorii nu au cerut arestul preventiv, luând doar măsura controlului judiciar în cazul lor. 

Poliţiştii au reţinut doi minori bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Murgeni au probat activitatea infracţională a doi minori, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. 

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că, în data de 27 ianuarie a.c., cei doi minori au pătruns prin efracţie in imobilul nelocuit al unui bărbat în vârstă de 47 de ani, de unde au sustras, şi ulterior vândut, mai multe bunuri, printre care o armă cu aer comprimat şi un număr de 50 de cartuşe. Prejudiciul în cauză este estimat la suma de 8.000 de lei.

Împotriva celor două persoane a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, cei doi au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Populare