Conecteaza-te cu noi

StiriEst

PNL Vaslui vrea peste 20 de procente la europarlamentare

Publicat

in

Organizaţia Judeţeană a PNL Vaslui îşi propune să obţină un scor de 20-22% la alegerile europarlamentare, care vor avea loc în primăvara acestui an, a anunţat conducerea partidului. Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră într-o prezenţă mai mare a cetăţenilor cu drept de vot la alegerile prin care sunt desemnaţi reprezentanţii României în Parlamentul European. ‘Ne propunem un scor de 20-22% la nivel de judeţ. De obicei, prezenţa la urne a cetăţenilor cu ocazia alegerilor europarlamentare este redusă, dar la scrutinul de anul acesta sperăm într-o prezenţă mai mare a alegătorilor la urne’, a spus Nelu Tătaru. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Liberalul a precizat că pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare s-ar putea regăsi şi reprezentanţi ai judeţului Vaslui, dar că aceştia nu vor candida pe locuri eligibile.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.