Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Accidentul cu doi morţi de la Sasca Nouă, provocat de explozia unui cauciuc al microbuzului care se ducea în Italia

Publicat

in

Accidentul cu doi morţi de la Sasca Nouă a fost provocat de explozia unui cauciuc al microbuzului care se ducea în Italia. Autovehiculul a intrat pe contrasens şi s-a izbit forntal de o autoutilitară.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, vineri dimineaţă, că un accident rutier grav s-a produs în zona localităţii Cornu Luncii, pe DN2 E, în judeţul Suceava. 

În accident au fost implicate un microbuz care transporta opt pasageri şi o autoutilitară.

“Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat şi salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava. Din primele informaţii de la faţa locului, în urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate şi 7 rănite.”, a transmis IGSU.

Microbuzul de persoane, condus de un bărbat din Pașcani, care din primele informații transporta persoane la muncă în străinătate, circula pe direcția Fălticeni – Gura Humorului.

O cantitate mare de alimente, care ar fi trebuit să ajungă la români din Italia, s-a împrăștiat pe o suprafață de circa 200 de metri.

În timpul deplasării s-a produs o explozie la roata din dreapta spate, microbuzul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autocisternă pentru transport lapte, care circula regulamentar.

O femeie din microbuz şi şoferul autoutilitarei au murit pe loc. Alţi şapte oameni din microbuz, inclusiv şoferul, sunt răniţi, trei dintre ei foarte grav.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.