Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Anul acesta se reface Podul de la Crasna. Lucrarile vor costa 4 milioane de lei

Publicat

in

Podul de la Crasna, aflat în stare deplorabilă de mai multă vreme, va fi reconstruit. Atât prefectul Eduard Popica, dar și parlamentarii vasluieni, dau asigurări că vorbele vor fi transformate în fapte. “Anul trecut s-au alocat bani pentru revizuirea documentației.Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași  lucrează la revizuirea proiectului tehnic, urmând ca în scurt timp să înceapă lucrările”, a declarat deputatul Aurel Căciulă. Podul de la Crasna este vechi de peste 120 de ani și va fi transportat într-o altă locație, iar valoarea noului pod este estimată la 4 milioane de lei.

”Am plăcerea să vă anunţ că au fost finalizate Studiul de Fezabilitate şi celelalte documente necesare, aşa că, undeva în luna martie, ar putea avea loc licitaţiile pentru desemnarea firmei care se va ocupa de proiectarea şi reabilitarea acestui obiectiv atât de important pentru legăturile cu sudul judeţului şi a ţării. Dacă lucrurile vor merge bine, sperăm să asistăm la începerea efectivă a lucrărilor, poate chiar în acest an, sau la începutul anului viitor”, a spus prefectul Eduard Popica.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.