Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Barbatul muscat de mistret era gonas la o partida de vanatoare ilegala

Publicat

in

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a fost muşcat, duminică, de un mistreţ, în timp ce trecea printr-o pădure, după ce în spaţiul public s-a vehiculat ideea că acesta ar fi participat la o partidă de vânătoare neautorizată. De altfel victima le-a povestit inclusiv cadrelor medicale de la urgență, dar și celor de la salvare, că incidentul s-a petrecut în timpul unei partide de vânătoare. Bărbatul a mai povestit că vânătorii l-au învățat să ascundă adevărul din cauză că ei nu aveau autorizație de vânătoare. 

‘În momentul în care s-a petrecut incidentul, nu am fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 şi nu a fost făcută nicio plângere. Ne-am autosesizat în acest caz şi se fac verificări de către poliţiştii de la Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase. Dacă se vor pune în evidenţă elementele constitutive le unor infracţiuni, se va acţiona în consecinţă şi şi vor fi luate măsurile legale’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea vasluiană Poiana a fost muşcat, duminică, de un mistreţ, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Bărbatul s-a ales cu plăgi muşcate în zona coapsei şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost supus unei intervenţii chirugicale. El le-a spus polițiștilor că în momentul incidentului traversa pădurea pentru a ajunge din Gara Buhăeşti, în localitatea de domiciliu. Problema este că în zona respectivă nu există nicio pădure.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.