Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O mamă din Vaslui îşi snopeşte în bătaie copilul, în timp ce tatăl filmează. Frăţiorul mai mic plânge să-l lase în pace

Publicat

in

O mamă din Vaslui îşi bate crunt băieţelul de 10 ani, în timp ce tatăl filmează cu telefonul mobil întreaga grozăvie. Martor al bătăii este copilul cel mic al cuplului, care plânge să-i lase frăţiorul în pace.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Scenele de o violenţă greu de privit au avut loc recent în casa unei familii din comuna Arsura, judeţul Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cuplul are trei copii cu vârste de 10 ani, 2 ani şi 1 an.

Băieţelul de 10 ani, cel care este umilit şi bătut cu sălbăticie de mama lui, este din prima căsătorie a femeii, care este din Republica Moldova.

Furioasă că băieţelul ar fi pierdut cele două suzete ale copilaşului de 1 an şi 6 luni, femeia de 30 de ani îl ia la bătaie şi îl înjură. 

„Din două, una trebuie să existe. Doamne fereşte ce fac din tine!”, se aude ţipând mama.

În timp ce filmează cu telefonul mobil întreaga scenă, concubinul femeii, de 29 de ani, intervine din când în când, încercând să-şi calmeze consoarta.

„Lasă-l, lasă-l, că îi spargi capul. Dă-i pace. Gata! Nu-i rupe părul din cap!”, se aude bărbatul.

Cei trei micuţi ai familiei, luaţi de Protecţia Copilului

Protecţia Copilului a fost sesizată în acest caz, iar cei trei copii au fost luaţi din familie de reprezentanţii instituţiei şi duşi într-un centru special de protecţie pentru minori.

Pentru că băieţelul este cetăţean moldovean, va fi anunţat şi Consultatul, urmând să se stabilească dacă rămâne într-un centru din România sau va fi dus în Moldova.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.